O kompaniji

Jewelry Bohemia osnovan je u Pragu 1993. godine. Ustanovili smo prisustvo u Evropi. Sada preuzimamo inicijativu za uspostavljanje marke s ključnim prodajnim mjestima za naše proizvode u Americi, Bliskom Istoku i Aziji. Od početka do danas naši proizvodni pogoni smješteni su u centru svjetski poznate boemske regije. To je ista regija u kojoj je rođen Swarovski i osnovao svoju kompaniju.

Naša tradicija

Imamo više od tri vijeka tradicije rezanja stakla na ovim prostorima i to je imalo veliki utjecaj na našu kompaniju i odražava se na naše proizvode koji su majstorski umjetnički rad i kreativnost.

Iskustvo

Mi smo porodično preduzeće i cilj nam je uspostaviti odnos s klijentom ne samo zbog profita. Naš zaštitni znak je vrlo dobro uspostavljen na tržištu, a cilj nam je otvaranje novih tržišta i zadovoljnih kupaca. Naš dugoročni plan je da ne prodajemo samo proizvode kao i mnogi drugi, već imamo odličnu priču i fenomenalno iskustvo kupovine. Naši klijenti moraju biti u potpunosti zadovoljni. Najvažnija stvar u našem poslu su sretni klijenti koji se iznova i iznova vraćaju kako bi kupili u našim trgovinama i postali dio naše porodice. Naš cilj nije prodati proizvode jednom, već dobiti klijente za životni vijek.

Potvrda autentičnosti

Kako bi naglasili premium prirodu marke SWAROVSKI ELEMENTS, odabranim dizajnerima i markama dozvoljeno je korištenje prepoznatljive naljepnice „MADE With SWAROVSKI ELEMENTS“ u obliku trapeza. Služi kao potvrda autentičnosti i označava proizvode koji su izrađeni od originalnih SWAROVSKI ELEMENTA. Da bismo to dokazali, našim klijentima pružamo certifikate sa Swarovski elementima. Ovo je jedini način da budete 100% sigurni da kupujete zaista elemente Swarovski, a ne neko lažno kamenje iz Kine, Egipta ili Turske. Zaronite s nama u svijet glamura, sjaja i boja i uživajte u ljepoti lijepog kroja. Vaš Bohemia Jewelry tim.

SWAROVSKI ELEMENTI

JEWELRY Bohemia vrhunski je brend za najkvalitetnije kristale proizvođača Swarovski. Izbor dizajnera od osnivanja kompanije 1895. godine, SWAROVSKI ELEMENTI osiguravaju kreativne talente iz svijeta mode, nakita, dodataka, dizajna interijera i rasvjete sa najnovijim inovacijama u trendu. Dostupni u bezbroj boja, efekata, oblika i veličina, SWAROVSKI ELEMENTI nude dizajnerama fenomenalnu paletu inspiracije. Rođeni iz strasti prema detaljima i preciznom rezanju, daju rafiniran glamur svemu što krase. SWAROVSKI ELEMENTS je vrhunska marka za najkvalitetnije kristalne elemente proizvođača Swarovski. Sa više od sto godina iskustva u visokokvalitetnoj obradi i majstorstvu u sečenju, kompanija proizvodi kristale ispunjene svjetlošću, koji oduzimaju dah. U potrazi dizajnera, stvaralaca i inovatora širom svijeta dizajna, ovi izvrsni, trendovski elementi ispoljavaju blistavu privlačnost, evocirajući duboko osjetne individualne odgovore u cijelom životu kojeg dodiruju. Ovi dragocjeni sastojci mogu se prepoznati po oznaci „MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS“ koja služi kao potvrda autentičnosti. Označava proizvode koji su izrađeni od originalnih SWAROVSKI ELEMENTA.

 

Robna marka BOHEMIA JEWELRY

Ponosni smo što stojimo iza naše robne marke BOHEMIA JEWELRY i garantujemo naše proizvode. Sav naš nakit izrađen je isključivo od elemenata Swarovski. U procesu proizvodnje koristimo visokokvalitetne materijale i tehnologiju. Svi srebrni dijelovi izrađeni su od srebra 925 šterlinga, koji je obložen rodijumom. To osigurava da će naš nakit dulje ostati ljepši i sjajniji i neće oksidirati. Na svim srebrnim dijelovima pronaći ćete pečat i logo 925 naše tvrtke kako biste bili sigurni da ćete dobiti proizvode vrhunske marke. Svi naši lanci imaju produžetak od 5 cm za fino podešavanje dužine. Na kraju produžetka pronaći ćete kristalnu kuglu Swarovski i također oznaku s logotipom naše tvrtke kako biste bili sigurni da ste dobili najbolje.